معرفی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

معرفی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

مهمترین هدف رشته تحصیلی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، تعلیم و تربیت متخصصانی است که با دستیابی به دانش روز در زمینه بهداشت مواد غذایی و آشنا شدن با روشهای پیشرفته تحقیق و مبانی جدید آموزش و پژوهش بتوانند با نوآوری و خلاقیت در زمینه های علمی و تحقیقی در رفع نیازهای کشور در این زمینه موثر بوده و قادر به تولید دانش فنی و کاربرد آن باشد. همچنین هدف از این رشته تربیت کارشناسانی است که قادر باشند به امر بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح جامعه با انجام دادن آزمایشات لازم و تفسیر نتایج آنها و شناسایی مخاطرات مواد غذایی در سطح جامعه و اجرا کردن روشهای مناسب در پیشگیری بیماریهای ناشی از غذا بپردازند و با توجه به عوارض مربوط به غذاهای صنعتی که از مواد نگهدارنده و کنسرواتیو استفاده می کنند که آثار سوئی بر سلامتی افراد داشته از عوارض مواد غذایی پیشگیری کنند و در بهره برداری از روش های مفید در بهبود و ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.

 

موقعیت‌ شغلی‌ رشته‌ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی در ایران‌:

  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت شیر و فرآورده های لبنی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت گوشت و فرآورده های گوشتی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت سردخانه و مراکز نگهداری مواد غذایی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت واحدهای تبدیل ضایعات فرآورده های دام، طیور و آبزیان
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت مراکز عرضه و فروش مواد غذایی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت تخم مرغ و عسل
  • کارشناس و کارشناس ارشد آزمایشگاه کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت کارگاه های بسته بندی مواد غذایی با منشاء دامی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت سایر مواد غذایی با منشاء دامی
  • کارشناس و کارشناس ارشد بهداشت آبزیان و فرآورده های شیلاتی

 

این مطلب را نیز بخوانید:  معرفی رشته مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی

تعداد و عناوین واحدهای اصلی و اختصاصی :

  1. دروس پایه : ۹ واحد
  2. دروس اختصاصی اجباری: ۱۱ واحد
  3. دروس اختصاصی اختیاری : ۶ واحد
  4. پایان نامه : ۶ واحد

تعداد کل واحدها : ۳۲ واحد

 

نام دروس و تعداد تست های دفترچه کنکور سراسری بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی :

 

نام درستعداد تست
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی۳۰
شیمی مواد غذایی۳۰
اصول نگهداری مواد غذایی۳۰
میکروب شناسی مواد غذایی۳۰
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی۳۰

 

علاقه مندان و دانشجویان عزیزی که تمایل به دریافت بسته آموزشی کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی مربوط به اپلیکیشن قبلی را دارند، می‌توانند از صفحه بسته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی بازدید کرده و آن را دانلود نمایند.

خلاصه
موضوع
معرفی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
توضیح
مهمترین هدف رشته تحصیلی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، تعلیم و تربیت متخصصانی است که با دستیابی به دانش روز در زمینه بهداشت مواد غذایی و آشنا شدن با روشهای پیشرفته تحقیق و مبانی جدید آموزش و پژوهش بتوانند با نوآوری و خلاقیت در زمینه های علمی و تحقیقی در رفع نیازهای کشور در این زمینه موثر بوده و قادر به تولید دانش فنی و کاربرد آن باشد. همچنین هدف از این رشته تربیت کارشناسانی است که قادر باشند به امر بهداشتی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح جامعه با انجام دادن آزمایشات لازم و تفسیر نتایج آنها و شناسایی مخاطرات مواد غذایی در سطح جامعه و اجرا کردن روشهای مناسب در پیشگیری بیماریهای ناشی از غذا بپردازند
نویسنده
نام منتشر کننده
اپلکیشن کنکور قبولی
لوگو منتشر کننده

اپلیکیشن کنکور قبولی، بهترین اپلیکیشن کنکور و آزمون آنلاین و برنده جایزه مردمی در جشنواره وب و موبایل در سال 97

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *